Iekšdurvis, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

TAMIAR, SIA

Lubānas 8-72, Rīga LV-1019
Metāla durvis, metāla durvju uzstādīšana, PVC durvis, MDF durvis, Iekšdurvis , ārdurvis.

Durvju Eksperts, salons, SIA Iekšdurvis

Uriekstes 3 k.3, Rīga LV-1005
Ekskluzīvu durvju salons Rīgā:: ✓ Slēptās durvis ✓ Krāsotas durvis ✓ Stikla durvis ✓ Spoguļa virsmas durvis ✓ Sienā iebūvētas durvis ✓ Durvis ar dažāda izmēra kārbām un aplodām ✓ Masīvkoka iekšdurvis un ārdurvis ✓ Durvis pēc individuāla pasūtījuma ✓ Tehniskās durvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Dizaina durvis ✓ Energoefektīvas durvis ✓ Durvju rokturi ✓ Smart lock ✓ Sienā iebūvējamas alumīnija grīdlīstes ✓ Akustiski sienu paneļi

durvjubaze.lv

Allažu 5, Rīga LV-1005
Apraksts: Durvjubaze.lv Jūs atradīsiet vairāk kā 3000 dažādu durvju piedāvājumus no visas Eiropas labākajiem ražotājiem.

Mūsu lapā atradīsiet iekšdurvismetāla durvisāra durvis mājai un dzīvokli, varēsiet piemeklēt visas veida durvju furnitūru.

Jūsu ērtībai mums lapas labajā pusē ir meklēšanas filtri, kur Jūs varat ļoti ērti izvēlēties parametrus pēc kuriem atrast sev nepieciešamās mēbeles.

Lētas un kvalitatīvas durvis. Katru dienu papildinām mūsu sortimentu ar jaunām precēm, piedāvājot labākās cenas.

Piedāvājam virtuves iekārtu projektēšanu un uzstādīšanu. Mūsu speciālisti atbrauks pie Jums nomērīs Jūsu virtuvi, uzklausīs visas Jūsu velmes, uzprojektēs kopīgu redzējumu kā izskatīsies Jūsu virtuve un Jums ērtā laikā uzstādīs to.

Piedāvājam durvju projektēšānu un uzstādīšanu. Mūsu meistari atbrauks pie Jums uz mājokli, izmērīs visas durvju ailes, uzklausīs Jūsu viedokli, nosūtīs mūsu menedžeriem u ofisu, un mēs piedāvāsim Jums labākos risinājumus.

Durvis ir pieejamas dažādos materiālos, izmēros un cenu klāstā. Ja Jums ir nepieciešama palīdzība izvēloties durvis, tad droši uzzvaniet mums, mēs Jums palīdzēsim ar konsultāciju, ieteiksim labākos risinājumus. 

Baltveide, SIA

Dzirnieku 16, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Kokapstrādes uzņēmums - "Baltveide":

"BALTVEIDE" ir kokapstrādes uzņēmums ar daudzu gadu pieredzi. Ražošana notiek uzņēmuma ražotnē, kas specializējas unikālu mēbeļu, koka logu un durvju izstrādē. Pieredze strādājot ar korporatīvajiem un individuālajiem klientiem. Piedāvājam pilnu servisu no projekta līdz izstrādājuma uzstādīšanai.

ZL.LV iesaka

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

LRP montāža, SIA

Parka 12, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Produkti: ✓ Privātmāju garāžu vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Tērauda un tehniskās durvis ✓ Automātika ✓ Montāža un serviss Par uzņēmumu:

SIA "LRP montāža" piedāvā paceļamos garāžu vārtus, industriālos vārtus. Piedāvājumā arī durvis un logi. Montāža un serviss, piegāde, tirdzniecība. Esam Hormann oficiālais pārstāvis Latvijā. Mūsu uzņēmuma speciālisti labprāt konsultēs un ieteiks vislabāko risinājumu tieši jums. 

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

Werte, SIA

"Gobas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Uzņēmums dibināts 2007. gadā un gatavo pēc individuāla pasūtījuma mēbeles un citus koka darbus. Arī cēlkoka un masīvkoka mēbeles. Ar gravējumiem. Restaurēšanas darbi. Dizainera un interjera speciālista pakalpojumi.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets
ZL.LV iesaka

Fundaments O, SIA

Ropažu 14 k.1-72, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uzņēmums ar pieredzējušiem meistariem, kuru darba stāžs šajā jomā ir vairāk kā 20 gadus, veic pilna cikla remonta darbus. Strādājam ar pārbaudītiem, kvalitatīviem materiāliem, garantija ikvienam paveiktajam darbam. Ir pozitīva darba pieredze Norvēģijā.

Pilnstikla studija, SIA

Alderi, Pērles 12, Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

PILNSTIKLA STUDIJAS 18 gadus krātā pieredze ļauj realizēt skaistus, interesantus un konstruktīvi sarežģītus projektus, kuros izmantojam stiklu visdažādākajās variācijās .PILNSTIKLA STUDIJA ir dinamisks un strauji augošs ALUMĪNIJA un STIKLA konstrukciju ražotājs,  kas saviem klientiem piegādā augstas kvalitātes būvniecības risinājumus plaša spektra ēkām un objektiem.PILNSTIKLA STUDIJA lepojas ar savu pieredzi, reputāciju un dažādu sarežģītu projektu īstenošanā Latvijas un Eiropas tirgos. Mēs nepārtraukti sekojam jaunākajām tendencēm nozarē un turpinām meklēt inovatīvus risinājumus, lai nodrošinātu mūsu klientiem augstākās kvalitātes risinājumus un veicinātu nozares produktivitāti un izaugsmi. Varam sevi saukt par ekspertiem ALUMĪNIJA  un STIKLA konstrukciju projektēšanā un ražošanā, tieši pateicoties gadu gaitā iegūtai pieredzei. Visa mūsu produkcija ir sertificēta atbilstoši Eiropas standartiem.Specializējoties būvniecības nozarē, mēs strādājam ar daudziem celtniecības un būvniecības  uzņēmumiem, piegādājot savu ražoto produkciju.

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

Iekšdurvis, SIA

Uriekstes 3 k.3, Rīga LV-1005
Durvju eksperts, durvju piegādātājs Rīga, koka durvis, iekšdurvis , ārdurvis, energoefektīvas durvis,, dizains, durvju kārba, kārbu slēdzenes, durvis dzīvoklim, durvis mājai, pirkt durvis, slēdzenes, SIA Iekšdurvis

Profdoors, SIA

Rēzeknes 3a, Rīga LV-1073
Koka iekšdurvis , durvis iekštelpām, iekšdurvis , iekštelpām. Metāla ārdurvis., Ārdurvis privātmājai, iekšdurvis privātmājām, slēptās durvis privātmājai, privātmājām, stikla iekšdurvis

AV Home, SIA

Rustēnu 1, Rīga, LV-1073
Iekšdurvis ar PVC pārklājumu, laminētas durvis, finierētas durvis, emaljētas durvis, iekšdurvis , durvju, furnitūra, furnitūra durvīm, iekšdurvīm, divviru iekšdurvis , finierētas iekšdurvis , gruntētas durvis

Deka - JM, SIA

Gaujas 24, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Koka durvis, koka logi, koka iekšdurvis , ārdurvis, konstruktīvie ēkas, ēku koka būvelementi, konstruktīvie, Finierētās iekšdurvis . Koka kāpnes. Koka mēbeles. Koka kāpņu, koka mēbeļu izgatavošana.

Konsol Logi, SIA

Emīlijas Benjamiņas 21, Rīga LV-1050
ventilācija, logu kopšanas līdzekļi, pirts durvis, pirts aksesuāri, pirts piederumi, metāla durvis, iekšdurvis , , koka iekšdurvis , sērijveida logi, sērijveida logu nomaiņa, moskito sietiņi, moskītu sietiņi, dekoratīvie

Prodex, SIA

Katlakalna 6, Rīga, LV-1073
Durvju salons, Durvju vairumtirdzniecība, Durvis, iekšdurvis , starpistabu durvis, koka durvis, kvalitatīvas

logidurvis.lv

Brīvības gatve 292, Rīga LV-1006
pakešu logi, jumta logi, iekšējās palodzes, ārējās palodzes, koka logu montāža, koka ārdurvis, koka iekšdurvis , Alumīnija, PVC, iekšdurvis , starpistabu durvis.

Stikla serviss, SIA

Toma 4, Rīga, LV-1003
Stikls, stikla durvis, stikla iekšdurvis , stikla duškabīnes, stikla sienas, stikla dušas sienas, stikla, dušas durvis, stikla vannas sienas, stikla iekšdurvis , lokšņu stikls, visa veida lokšņu stikls: pulētais